Beskyt din hud mod permanente UV skader ☀️

Solcreme ☀️

Næstefter en god renserutine, vil jeg mene SPF er den vigtigste daglige pleje til dit ansigt. Du bør altid tage solfaktor på, når du står op om morgenen. Også selv om det regner, sner eller bare er overskyet, - og det er både vinter og sommer. I Danmark vil en SPF 15 typisk være fint i vinterhalvåret og SPF 30 i sommerhalvåret. Har din hud allerede UV skader som hyperpigmentering, så vil jeg anbefale dig at bruge SPF 30 året rundt.

Husk at solcreme også ER den BEDSTE måde at forbygge rynker på!

Kort sagt kan solfiltre bestå enten af et fysisk eller kemisk filter eller en kombination.

Forskellen på de to er, at et fysisk/mineralsk filter ligger sig på overfladen af huden og reflekterer solens stråler væk, lidt ligesom et spejl. Fysiske filtre sviger ikke i øjnene, er fri for hormonforstyrrende stoffer og egner sig godt til dem med sensitiv hud og også til børn. Det beskytter dig både mod UVA og UVB stråler, og virker med det samme du smører dem på huden. Du skal derfor ikke vente 20 min. før du opholder dig i solen.

Kemiske filtre trænger ned i huden og beskytter mod UVA og UVB, de skal påføres 20 min. før ophold i solen. 

Personligt er jeg rigtig glad for Karmamejus BB cream med SPF 30 til ansigtet, som er med fysisk solfilter, den har en meget let foundation effekt som også giver huden en fin glød og samtidig lidt farve ✨ Den kan købes i 3 farver; light, medium og deep.

Har du brug for vejledning til hvilken du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Karmameju har også lanceret en 100% parfumefri solcreme til børn og alle, der ønsker at bruge solbeskyttelse uden duft – kun med fysiske, mineralske solfiltre.

Jeg kan godt afsløre et den er et kæmpe hit hos mine børn (og mand), da den ikke fedter og er nem at smøre ud 👏👏

Den dermatologisk testede sammensætning af plantebaserede, økologiske ingredienser og tåre-fri mineralske UV-filter i KIDS SUN LOTION, gør den ideel som allergivenlig solbeskyttelse til sensitiv hud, øjenområdet og til hud med tendens til tørhed eller eksem.

Fåes i 200 ml. og 100 ml. rejse/taske størrelse.