SOS til Corona bryn 🆘

Smukke og velformede bryn skaber harmoni i ansigtet.

Meeeen det er altså ikke nemt, når man ikke kan gå til professionelle behandlinger lige pt. pga. corona lockdown. Fortvivl ej, jeg vil her give dig mine bedste bud på hvad du selv kan gøre. 

1. Find pincet, bryn pudder, og brow gel frem.

Hvis du har grå hår i dine bryn, kan man faktisk godt dække dem med en bryn pudder som har en høj pigmentering. Her vil jeg anbefale dig Brow Powder fra Mineralogie, da farven ligger sig naturligt og uden at se malet ud. Farven har en mat tone som er med til at understrege det naturlige look. Jeg er personligt helt vild med denne brow powder 😍 Hertil vil jeg anbefale dig at bruge Angle Shaping Brush, som sikrer dig en flawless påføring.

2. Start med at plukke de hår som du kan se sidder udenfor for "formen" af dine bryn. Pas på med at gå for tæt på formen så du ikke kommer til at ødelægge den.

 

3. Påfør bryn pudder på bryn og hår, start ligeså forsigtigt uden at trykke hårdt. Kommer der for meget pudder på, kan du sagtens fjerne med en tom mascara børste. 

4. Frisér igennem brynet med en tom mascara børste og afslut med at påføre brow gel, som vil holde bryn hårene på plads resten af dagen.

Jeg håber, at dette vil hjælpe med, at holde brynene nogenlunde, indtil vi ses i klinikken igen - hvilket jeg glæder mig meget til 😘