Om

Hos Elise A. vil du opleve et højt fagligt niveau og fokus på skønhed som en helhed. Vi mener at alle kvinder fortjener selvforkælelse og en følelse af velvære, og når du booker en behandling hos os, vil du opleve ro, nærvær og total forkælelse. Vi behandler kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, da vi mener det er det bedste for dig, os selv og næste generation.

I salonen såvel som webshoppen finder du nøje udvalgte og lækre produkter, som så vidt muligt, er økologiske, naturlige og bæredygtige.

Har du brug for hjælp eller er du i tvivl om hvilke produkter som passer til dig, er du altid hjertens velkommen til at tage kontakt til os.

 

Indehaver Elise Anhøj

Elise startede som selvstændig erhvervsdrivende i 2015, og har 16 års erfaring fra skønhedsbranchen. Passionen og kærligheden for faget har hun altid haft siden hun var helt ung. 

Tilbage i 2004 tog hun den 4-årige frisør uddannelse, og med årene har retningen peget mere og mere mod hudpleje og skønhedsbehandlinger, hvor hun løbende har taget mange kurser og uddannelser.

Elise er Lycon voksspecialist med 10 års erfaring og specialiseret i brasiliansk/intim voks. Hun er også uddannet Lash & Brow Stylist. 

Idag er hun desuden ved at uddanne sig til Bio-Cosmediq Skin Therapist også kaldet for Holistisk Hudterapeut.

Vi tror på, at ydre skønhed kommer indefra og gennem naturlig resultatorienteret hudpleje, som også er bæredygtigt. 

 

 Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken :)