Lash Lift

Elleebana Lash Lift
Dine vipper får et smukt, naturligt voluminøst look. 
Ved Lash Lift bukkes dine naturlige vipper op på en blød silikoneform, som er nøje udvalgt alt efter din øjenform og dine vippers længde og tykkelse. Denne form placeres på det øverste øjenlåg. Under proceduren vil de nederste vipper blive isoleret med en fugtgivende øjenmaske, alt imens du ligger afslappet på ryggen med lukkede øjne gennem hele behandlingen.
Lash Lift er en af mine mest efterspurgte behandlinger, både på grund af den nemme vedligeholdelse og det smukke volumiøse look dine vipper opnår.
Et Lash Lift holder 5-8 uger, hvorefter man kan få fortaget et nyt buk. 
 
FØR BEHANDLING VED LASH LIFT: 
Mød op uden mascara/øjenmakeup. Bemærk at der minimum skal gå 6 uger siden sidste Lash Lift. 
EFTER DIN BEHANDLING: 
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Genopfriskning anbefales efter 6-8 uger, da nye vipper vokser frem og gamle afstødes.
BENYT IKKE VIPPERBUKKER da dette kan resultere i knækkede og overbelastede vipper. 
Jeg anbefaler daglig pleje i form af Elleeplex Conditioner som kan købes i salonen eller på webshoppen. Dette er et must hvis du vil undgå udtørrede og overbelastede vipper. Husk at Lash Lift er en kemisk behandling af vipperne.

 

Tip: Connect med os på instagram, hvor du kan få tips og tricks og se de flotte resultater fra de forskellige behandlinger @elise_a.dk