Ansigtsbehandlinger til hud & sjæl

Glæd dig til en behandling i rolige og naturskønne omgivelser.

Jeg arbejder intuitivt med mine hænder og skræddersyer hver en behandling, så den passer til netop din hud og de resultater du ønsker at opnå.

Mine behandlinger udføres med økologiske hightech produkter fra Amazing Space, hvor velvære og resultater altid er i fokus.

Som en ekstra service tilbydes du altid at få tilrettelagt et personligt hudplejeprogram, til optimal pleje i hverdagen.

Bryn & Vipper samt voksbehandlinger kan tilvælges når du booker tid.

 

Collagen Power / 90 min. / 1100,-

En behandling hvor jeg fokuserer på at få maksimal glød frem i din hud med effektiv frugtsyre, dybderens efter behov, samt plejende argan & collagen maske og udglattende lifting massage af ansigt, nakke og skuldre.

 

Bio-Active / 80 min. / 900,-

Opstrammende behandling med peeling, micro current electro lift, LED thermotherapy og udglattende lifting massage af ansigt, nakke og skuldre, gua sha drænage samt plejende masker.

 

Bio-Cleanse / 55 min. / 700,-

Behandling med fokus på dybderens ved manuel fjernelse af urenheder samt udrensende og afgiftende masker. Afsluttes med gua sha lymfedrænage.

 

Beauty Gua Sha / 60 min. / 750,-

En meditativ og meget beroligende behandling, hvor vi fokuserer på at fugtmætte og opstramme din hud ved hjælp af gua sha massage.

 


Miracle Pro Peel / 30 min. / 485,-

Behandling der ensarter og forfiner huden, samt stimulerer vækstmæssig genopbygning med aktiv glycolsyre (AHA), salicylsyre fra sukkerrør og (BHA) fra piletræ kombineret med mælkesyre.

Glycolsyren bevirker en generel mikroeksfoliering, og dermed accelereres hudens naturlige celledeling.

Anbefales som kurbehandling af 3-6 gange med ca. en uges mellemrum.
En enkelt behandling har dog også rigtig fin effekt.

Som bivirkning af de aktive syrer vil man ofte kunne opleve rødmen under og evt. efter behandlingen, som dog oftest aftager indenfor nogle timer. Under behandlingen kan man opleve svien og prikken.

Efter en behandling skal man undgå ophold i solen i 7 dage, og har man fået et helt forløb af flere højkoncentrerede behandlinger, skal man undlade solen i mindst 30 dage og altid benytte SPF 50.

En kemisk peeling bør helt undlades ved forkølelsessår, betændt akne, nye operationssår eller andre sår. Personer, der har tendens til at danne keloid-ar behandles desuden ikke, pga. den øgede risiko for ardannelse.

 

Pro Peel Kurforløb:

6 behandlinger á 25 min. 2700,-

12 behandlinger á 25 min. 5400,-

Læs mere om Pro Peel her

 

 

Jeg tilbyder køb af 6-Turskort til prisen for 5 behandlinger, hvor du altså får den 6 behandling gratis. (Gælder ikke Miracle Pro Peel, her har du istedet mulighed for at købe et Pro Peel Kurforløb)
Turskortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdato.