Ansigtsbehandlinger til hud & sjæl

Glæd dig til en behandling i rolige og naturskønne omgivelser.

Jeg arbejder intuitivt med mine hænder og skræddersyer hver en behandling, så den passer til netop din hud og de resultater du ønsker at opnå.

Mine behandlinger udføres med økologiske hightech produkter fra Amazing Space, hvor velvære og resultater altid er i fokus.

Som en ekstra service tilbydes du altid at få tilrettelagt et personligt hudplejeprogram, til optimal pleje i hverdagen.

Bryn & Vipper samt voksbehandlinger kan tilvælges når du booker tid.

 

Collagen Power / 90 min. / 1100,-

Den opstrammende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje der forfiner huden.

Behandlingen omfatter afrensning, mikroeksfoliering der booster cellefornyelsen, dampende aromaterapi, celleaktiverende rød LED lys-terapi og skulpturerende massage af ansigt, nakke og skuldre der forløser mimiske rynker samt argan og collagen maske, håndmassage, serum og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov.

Anbefales som den ultimative anti-age behandling til alle hudtyper.

 

Bio-Cleanse / 55 min. / 750,- 

Ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer.

Behandlingen omfatter afrensning, eksfoliering, dampende aromaterapi, ekstraktion af urenheder, desinficerende LED lys-terapi, maske og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov.

Anbefales som en grundig basis pleje til alle hudtyper med fokus på dybderens og minimering af porerne.

 

Beauty Gua Sha / 60 min. / 800,- 

En meditativ og meget beroligende behandling, med fokus på at fugtmætte og opstramme din hud ved hjælp af gua sha massage.

 


Miracle Pro Peel / 30 min. / 485,-

Behandling der ensarter og forfiner huden, samt stimulerer vækstmæssig genopbygning med aktiv glycolsyre (AHA), salicylsyre fra sukkerrør og (BHA) fra piletræ kombineret med mælkesyre.

Glycolsyren bevirker en generel mikroeksfoliering, og dermed accelereres hudens naturlige celledeling.

Anbefales som kurbehandling af 3-6 gange med ca. en uges mellemrum.
En enkelt behandling har dog også rigtig fin effekt.

Som bivirkning af de aktive syrer vil man ofte kunne opleve rødmen under og evt. efter behandlingen, som dog oftest aftager indenfor nogle timer. Under behandlingen kan man opleve svien og prikken.

Efter en behandling skal man undgå ophold i solen i 7 dage, og har man fået et helt forløb af flere højkoncentrerede behandlinger, skal man undlade solen i mindst 30 dage og altid benytte SPF 50.

En kemisk peeling bør helt undlades ved forkølelsessår, betændt akne, nye operationssår eller andre sår. Personer, der har tendens til at danne keloid-ar behandles desuden ikke, pga. den øgede risiko for ardannelse.

 

Pro Peel Kurforløb:

6 behandlinger á 25 min. 2700,-

12 behandlinger á 25 min. 5400,-

Læs mere om Pro Peel her

 

 

Jeg tilbyder køb af 6-Turskort til prisen for 5 behandlinger, hvor du altså får den 6 behandling gratis. (Gælder ikke Miracle Pro Peel, her har du istedet mulighed for at købe et Pro Peel Kurforløb)
Turskortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdato.